Veel te beleven op Delft Fringe Festival

Het Delft Fringe Festival dompelt Delft weer negen dagen lang onder in het culturele talent. Van 28 mei tot 9 juni zijn er op verschillende locaties volop activiteiten die veel bezoekers zullen trekken.

Zij maken tijdens het Delft Fringe Festival kennis met aanstormend talent, van muzikant tot danser en van theatermaker tot cabaretier en kleinkunstenaar. De voorstellingen worden gehouden op bijzondere locaties in Delft.

Het evenement is uitgegroeid tot springplank voor veelbelovende jonge makers die voet aan de grond willen krijgen in het culturele landschap. Het biedt hen een plaats om op te treden en feedback te krijgen, van zowel publiek als professionals. 

De opening van het festival is op dinsdag 28 mei om 20.15 uur in Theater De Veste in Delft. Het volledige programma van het evenement vind je hier.

Korte metten met Jeroens Clan

Een avond vol scherpe humor en nietsontziende satire: dat is de voorstelling ‘Korte metten’ van Jeroens Clan. Bram Kroon, Jip de Poorter en Matthias Tuns, die samen de cabaretgroep vormen, kennen elkaar sinds de brugklas. Hun tweede programma na het succes van hun debuut ‘Tere Zieltjes’ is goed ontvangen.

Met snelle scènes, maatschappijkritische liedjes en sinistere grappen nemen Bram, Matthias en Jip zichzelf, elkaar en pedojagers in het bos op de korrel. Hun voorstelling is op vrijdag 7 juni te zien in Theater De Veste in Delft. Het begint om 20.15 uur. Toegangsprijs: normaal € 22,50, met reductie of als student € 20,50, inclusief drankje.