200 voorstellingen in Stadstheater Zoetermeer

Foto: Merlijn Doomernik

De kaartverkoop van het nieuwe theaterseizoen 23/24 voor het Stadstheater in Zoetermeer is begonnen. Met zo’n tweehonderd voorstellingen is er voor ieder wat wils: van cabaret tot dans en van nieuw talent tot de grote, gevestigde namen. 

Onder andere Paul de Leeuw, Herman van Veen, Lenette van Dongen en Alex Klaasen komen met hun show naar Zoetermeer. Dit seizoen staan er ook veel jeugd- en familievoorstellingen in het Stadstheater. Zo ontmoeten de kleine theaterbezoekers al hun grote helden: Bumba, Titus en Fien, Mees Kees, Peppa Pig en nog vele anderen. Ook echte klassiekers als Murder on the Oriënt Express van Agatha Christie, MAMMA MIA! de musical en Wie is er bang voor Virginia Woolf komen tot leven in het nieuwe seizoen. Muziek is ook goed vertegenwoordigd met tributes aan Queen, Bob Marley, Simon & Garfunkel en Elton John.

Om 13 mei om 12:00 uur opent de vrije verkoop voor iedereen. Op de website en in de seizoensbrochure staat het totaaloverzicht van het programma. De brochure is op te halen in het theater. 

Kijk voor meer informatie en tickets op www.stadstheater.nl