Dansacker houdt kennismakingsfestival

Bij het begin van het nieuwe seizoen houdt De Dansacker op zaterdag 26 augustus een dansfestival, waarop ge├»nteresseerden allerlei workshops kunnen volgen rond de verschillende dansvormen die de Pijnackerse dansstudio aanbiedt. Van negen uur ’s morgens tot vier uur ’s middags zijn er in de accommodatie aan de Industrieweg 9 in Pijnacker veel activiteiten. Ook kun je kennismaken met de docenten en is het mogelijk om de sfeer te proeven.

De lessen van De Dansacker gaan in september weer beginnen, zowel voor kinderen en jongeren als voor volwassenen. Zo is er peuterdans, tiktokdance voor 6-plus, streetdance, klassiek ballet en nog veel meer. Voor 7 tot 12-jarigen is er een musicalgroep waarin naast dans ook aandacht wordt besteed aan zang en toneelspel.

Bijzonder is een zesweekse PBT-workshop voor volwassenen. De afkorting staat voor Progressing Ballet Technique, een programma waarin verschillende technieken van moderne en klassieke dans aan de orde komen, maar ook elementen uit yoga en Pilates. Ook mensen zonder danservaring kunnen er baat bij hebben.

Bij alle dansgroepen is het mogelijk om een proefles te volgen. Meer informatie is te vinden op de website van de dansstudio.