Dertigers vereeuwigd op canvas tijdens Verbeelding

De portretten van dertigers krijgen een mooie plek in de bibliotheek in Buurt & Zo, waar ook de amateurkunstenaars met hun werk te zien zijn. (Foto: Bart Planken)

De Verbeelding bestaat dertig jaar en de Verbeelders wilden met dat jubileum iets leuks doen. Want wie zijn er nog meer dertig jaar in Pijnacker-Nootdorp? Het idee is om alle inwoners die dertig jaar oud zijn tijdens De Verbeelding of die dit jaar 30 worden, te portretteren. De foto’s van dertigers krijgen een mooie plek in de Pijnackerse vestiging van Bibliotheek Oostland, waar dan ook de expositie te zien is van amateurkunstenaars.

De dertigers worden op een nog te bepalen dag in juli of augustus op een leuke locatie in de gemeente geportretteerd door fotograaf Roel van den Beek. De foto’s worden vervolgens op een formaat van 30 x 40 afgedrukt op canvas. Na afloop van het Verbeeldingsweekend krijgen de geportretteerden hun eigen foto op canvas mee naar huis. Leuk om dan thuis aan de muur te hangen.

Er hebben zich al enkele dertigers aangemeld, waaronder een echtpaar uit Delfgauw. Het is niet nodig dat de mensen die hun foto willen laten maken iets met kunst hebben: de portrettengalerij staat open voor álle inwoners van die leeftijd.

Wil je meedoen, stuur dan een mailtje naar groepsexpo@deverbeelding.nu. Er zijn geen kosten aan verbonden.