Hildegard Mandos gaat de theaters in

De Nootdorpse zangeres Hildegard Mandos gaat vanaf september de theaters in met een programma rond de Amerikaanse singer/songwriter James Taylor. Samen met enkele van haar muzikale vrienden zingt en speelt ze een aantal nummers van de zanger van luisterliedjes, soul, country, jazz, Braziliaanse muziek en nog veel meer. Ze brengt deze songs op een persoonlijke manier, met hier en daar een leuke anekdote over de muziek van de Amerikaanse zanger.

Hildegard, die in Nootdorp ook actief is als muziekdocente, was samen met haar partner Richard van Dorland en pianist, producer en arrangeur Roeland Jacobs al een tijdje aan het nadenken over een volgend project, na het uitkomen vorig jaar van Hildegards debuutalbum ‘Follow your bliss’. Hun voorkeur ging uit naar songs van een geliefde muzikant, die geschikt zouden zijn voor een theatertour en voor een nieuw uit te brengen album. Dat werd dus uiteindelijk James Taylor.

Op 28 september speelt ze vlak in de buurt van haar eigen Nootdorp: in het theater Hal015 aan de Schieweg in Delft, de nieuwe locatie van het Delftse Rietveldtheater. Kaarten kosten € 17,50. Ze zijn hier te bestellen. Meer informatie is te vinden op haar website.