Jong cabarettalent in ASCF Finaletour

Luuk Weggemans won dit jaar zowel de jury- als de publieksprijs tijdens het ASCF

De drie finalisten van het Amsterdams Studenten Cabaret Festival zijn samen op theatertour. Luuk Weggemans, winnaar van zowel de jury- als de publieksprijs, is zaterdag 21 oktober samen met zijn medefinalisten Marjolein Charlotte van der Vliet en Ilse Bakker te zien in CulturA & Zo. Jong talent dus, altijd goed voor een leuke avond in het theater.

Luuk Weggemans is al enkele jaren actief als acteur, schrijver, zanger, regisseur en comedian. In zijn muzikale cabaretvoorstelling neemt hij het publiek mee in hoe hij naar de wereld kijkt. Is hij de zoveelste heteroseksuele mannelijke comedian die het publiek gaat uitleggen hoe de wereld werkt? Of móét hij grappen maken over de ongrijpbare wereld om hem heen, omdat hij anders in totale paniek raakt?

Marjolein Charlotte van der Vliet drong tot de ASCF-finale door dank zij een wildcard. Ze vindt het leven maar een gedoe. Al die hypercompleze sociale normen, ethische dillemas en meanwhile jezelf moeten uitvogelen. Voor Ilse Bakker is de wereld eigenlijk één grote musical, met de mensheid als belangrijkste inspiratiebron voor haar theater- en muziekproducties. Ze neemt het publiek mee in haar wereld vol vragen over het leven.

Kaarten voor de voorstelling kosten € 20, inclusief drankje.