Kaarten voor Theater ’t Web nu ook te koop

Steven Brunswijk opent het seizoen in Theater ’t Web. Foto: Peter van Hout.

Het heeft iets langer geduurd, maar de ticketshop van ’t Web, het theatertje in de vestiging van Bibliotheek Oostland in Bleiswijk, is nu ook geopend voor het nieuwe seizoen. Tot nu toe zijn nog alleen de voorstellingen tot eind van dit jaar bekend, maar daar zitten hele leuke tussen, ook voor kinderen.

Het seizoen wordt op 9 september geopend door cabaretier Steven Brunswijk, die een try out speelt van zijn nieuwe voorstelling ‘Altijd kind gebleven’. Op 17 september is eer een echte familievoorstelling, ook leuk voor de kinderen, door jongleur en goochelaar Huub Cooijmans. Hij heeft een magische kast bij zich, waarvan het nog maar de vraag is of hij die met zijn magische trucs weet open te krijgen.

Remy Evers komt op 23 september met een absurdistisch programma naar Bleiswijk: ‘Gewoon Remy’, maar zo gewoon blijkt dat niet te zien. Evers was in januari nog te zien in CulturA & Zo in Nootdorp, dus wie dat gemist heeft krijgt in Bleiswijk een nieuwe kans.

Ruud Smulders in ‘Rudiversum’

Een hoogtepuntje in de programmering van het eerste halfjaar kon wel eens het ‘Rudiversum’ van Ruud Smulders zijn, een try out waarin de cabaretier verschillende vormen van comedy op de planken brengt. Hij speelt op 28 oktober. Verder noemen we nog graag de Sinterklaasvoorstelling op 2 december, ‘Zachtjes gaan de paardenvoetjes’ en een familievoorstelling van John de Winter, die de koning van Meden en Perzen op zoek laat gaan naar een nieuwe bruid.

Theater ’t Web sluit het eerste halfjaar af met een theaterdiner op 23 december waarin tussen het eten door zangeres Diana van der Bent, gitarist Paul den Bakker en verteller Piet van der Plas voor het entertainment zorgen.

Het volledige programma is te vinden op de website van ’t Web. Daar is ook de ticketshop te vinden.