Blaas eens op een toeter bij Harmonie Nootdorp

Harmonie Nootdorp houdt op dinsdag 22 augustus een open repetitie, waarbij jongeren en volwassenen die misschien wel zin hebben om bij de vereniging te komen spelen, kunnen kennismaken. Vanaf kwart voor zeven ’s avonds mogen kinderen bij de Jeugdharmonie een instrument uitproberen. De instructeurs die lesgeven aan kinderen en jongeren zijn aanwezig om uit te leggen hoe dat werkt.

Vanaf acht uur ’s avonds is er een open repetitie van het Harmonieorkest. Belangstellenden kunnen dan kijken en luisteren hoe dat er op zo’n repetitieavond aan toegaat.

De vereniging heeft een eigen opleiding voor kinderen, jongeren en volwassenen die willen leren om muziek te maken. Er wordt lesgegeven op trompet, hoorn, trombone, bariton, klarinet, saxofoon, dwarsfluit, fagot en slagwerk. De lessen zijn op verschillende dagen in de lesruimte van de Harmonie in gebouw Nové in de Dorpsstraat in Nootdorp.

Wie meer wil weten, ook over de open repetities op 22 augustus, kan mailen naar info@harmonienootdorp.nl of een bezoek brengen aan de website.