Leuke filmvoorstellingen in herfstvakantie

Voor het eerst doet ook Theater CulturA & Zo dit jaar mee aan het Cinekid Festival. Op verschillende plaatsen in Nederland, en nu dus ook in Nootdorp, zijn er tijdens de herfstvakantie leuke filmvoorstellingen. In het weekend van 14 en 15 oktober draaien er twee films en op woensdag 18 oktober is er nog een.

Zaterdag 14 oktober om drie uur ’s middags is er voor kinderen van acht jaar en ouder de Noorse film Dancing Queen, over een meisje dat een nieuwe jongen op school helemaal ziet zitten en daarom lid wil worden van zijn dance crew. Ze moet daarvoor echter wel haar twijfels over zichzelf zien te overwinnen.

Zondag 15 oktober om elf uur ’s morgens draait Saïd en Anna, een film voor vier jaar en ouder over twee beste vrienden die elke dag te vinden zijn in de Repairshop van hun ouders.

Op woensdag 18 oktober is er dan om half drie nog de leuke animatiefilm Klara’s Gekke Treinavontuur, over een gekke uitvinder die er wel wat op weet als er op de boerderij van Klara helemaal niets meer wil groeien. Of…

Kaartjes voor de voorstellingen kosten zes euro en daar krijgen de kinderen ook nog iets lekkers te drinken bij.