15-jarig Lev-theater speelt mini-voorstellingen

Het Lev-theater, de Nootdorpse theaterschool van Simone Hofman, Sara Krant en andere medewerkers, bestaat vijftien jaar. Dat feest wordt gevierd, samen met alle leerlingen van de verschillende lesgroepen. Om te beginnen spelen alle groepen op 15 en 16 april een minivoorstelling in Theater CulturA & Zo en daarna is er op 10 en 11 juni nog een mooie jubileum-familievoorstelling: ‘Wiebes weg’.

Levtheater werkt al sinds de oprichting in 2008 zonder subsidie. De leerlingen leren met gebruik van eenvoudige middelen theater maken.

De minivoorstellingen die half deze maand worden gespeeld zijn door de leerlingen van de lesgroepen onder leiding van Simone en Sara in zes weken tijd voorbereid. Simone meldt: “Dit jaar zie je onder andere véél bomen, niks op tv, twee écht draken, één bankje en een worstenbroodje…” Nou, dat wekt genoeg nieuwsgierigheid op om te komen kijken!

Zaterdag 15 april begint de voorstelling om 16.30 uur. Zondag 16 april zijn er twee voorstellingen: om 13 en om 16 uur. Kaarten kosten € 9 per stuk.