Mooi seizoenprogramma theater De Veste

Foto: Anne van Zantwijk

Het Delftse theater De Veste heeft voor het nieuwe seizoen vanaf september een hele reeks mooie voorstellingen op het programma staan. Veel bekende namen treden op in het Delftse theater, zoals Waylon, Peter Pannekoek, Stef Bos, Roué Verveer, Paul de Leeuw, Ellen ten Damme en nog vele anderen.

Het seizoen wordt op 12 en 13 september geopend door cabaretier René van Meurs met zijn vijfde theatervoorstelling, ‘2636’. Diezelfde week, op donderdag 14 september, treedt Waylon op met een Nederlandstalig muziekprogramma, want het zingen in een andere taal vindt hij niet langer nodig. Daarom is hij nu ‘Gewoon Willem’, Willem Bijkerk om precies te zijn.

Het theater had er al rekening mee gehouden dat er voor de voorstelling DNA van Peter Pannekoek ook veel belangstelling zou bestaan. Hij was daarom alvast voor drie achtereenvolgende dagen geboekt: 21, 22 en 23 september. Maar doe geen moeite: al deze voorstellingen zijn al uitverkocht.

Voor allerlei andere uitvoeringen in het nieuwe seizoen zijn nog wel kaarten te koop. Het volledige programma is hier te vinden.