Mooi programma voor CulturA & Zo

Alle optredens zijn bekend voor het nieuwe theaterseizoen, dat na de zomer van start gaat in CulturA & Zo in Nootdorp. De programmeurs hebben een mooi programma samengesteld met bekende namen, jong talent, veel cabaret, muziek, film (altijd met iets extra’s), kindervoorstellingen en nog veel meer.

De aftrap van het nieuwe seizoen, op 1 september, wordt gegeven door Alexander Broussard en enkele van zijn muzikale vrienden. In een flitsend theaterconcert brengen zij een ode aan het werk van Billy Joel. Ook Sjaak Bral is er weer, met een try-out van zijn Oudejaarsconference die deze keer wel een beetje vroeg valt, op 18 oktober. Verder zijn er bekende namen als Gerard Alderliefste, Remy Evers, Spruijt & Opperman en Carel Kraayenhof.

Er zijn ook programmaonderdelen die nooit eerder in Nootdorp zijn geweest, zoals de bizarre dinnershow gebaseerd op Fawlty Towers. Sybil, Basil en Manuel worden vertolkt door enkele topimitators, die de bezoekers meesleuren in de hilarische wereld van het hotel- en restaurantwezen. Het publiek geniet van een fantastische komedie onder het genot van een heerlijk driegangendiner. Noteer alvast: op 23 februari in CulturA & Zo.

Tonky & Jack

Het Nootdorpse theater staat al jaren bekend vanwege de leuke kindervoorstellingen die er geregeld te zien zijn. Ook in het nieuwe seizoen is dat weer het geval. Het kindertheater Tonky & Jack bijvoorbeeld, het verhaal van Roodkapje, maar dan met een bijzondere twist, en een leuke kindervoorstelling van ​Ila van der Pouw. Ook worden de avonturen van Winnie de Poeh op een bijzondere manier verteld, waarbij er tijdens de voorstelling live wordt getekend in de theaterzaal.

Het programmaboekje met alle voorstellingen wordt huis aan huis bezorgd bij adressen waar een ja-sticker op de brievenbus zit. Het boekje is ook af te halen bij het theater, op het gemeentehuis en in de bibliotheek. Wethouder Hanneke van de Gevel krijgt het op woensdag 19 juni officieel uitgereikt door theaterdirecteur Petra Togni.