Veel muziek op Koningsdag

Het wordt vast weer gezellig bij het podium op het Raadhuisplein, als het tenminste droog blijft… (Foto: Bart Planken)

Muzikale optredens horen bij Koningsdag. Ook in Pijnacker-Nootdorp is er donderdag 27 april op allerlei plekken veel te beleven. Vooral op het Raadhuisplein in Pijnacker is er van alles te doen en ook in Nootdorp en Delfgauw klinkt er muziek.

Op het Raadhuisplein speelt Drumfanfare Haaglanden al meteen bij de opening van het Oranjefeest, om 9.30 uur. Hier is ook het Twirlteam Surprise actief. Van 10.30 tot 12 uur is op het plein een leuke kindershow van Ronaldo. Van 12 tot laat in de avond zijn er tal van optredens op het podium op het Raadhuisplein. Verschillende lokale bands en dj’s zorgen voor een geweldig feest.

Op de Pinksterbloem in Nootdorp is weer een Oranjepodium met allerlei optredens. Direct na de opening om 10.30 uur geeft Harmonie Nootdorp een koffieconcert. Om 11.30 uur begint een optreden van het Shantikoor Schiehaven, en daarna zijn er nog enkele zangers, een dj en de band The Upside die afgewisseld het podium bezetten.

In Delfgauw is er op het Bart Dekkerveld ook veel muziek, niet alleen donderdag, maar ook vrijdag en zaterdag. Op Koningsdag is er tussen 16.30 en 19.30 uur een leuke kinderdisco onder begeleiding van dj Remy. Vrijdag 28 april begint om 20.30 uur een grote feestavond met een drive-in show. En zaterdagavond gaat het feest gewoon door, dan met dj’s Tim & Faab.

Op Koningsdag zijn er in de dorpen ook allerlei andere activiteiten. Het volledige programma vind je op de websites van de Oranjeverenigingen in PijnackerNootdorp en Delfgauw.