Wereldkoor heeft behoefte aan mannenstemmen

Het Wereldkoor repeteert elke vrijdagochtend in CulturA & Zo in Nootdorp.

Het Wereldkoor Nootdorp, dat vorig jaar werd opgericht, heeft zich goed ontwikkeld. Na de proefrepetities in CulturA & Zo, waaraan geïnteresseerden konden meedoen om uit te proberen of ze het leuk zouden vinden om mee te doen, meldden zich al snel een stuk of twintig mensen aan. Het initiatief voor het koor kwam voort uit het Overdagkoor dat eerder al in Delfgauw actief was, maar dat destijds vanwege corona was gestopt.

Er bleek dus aardig wat belangstelling te bestaan voor het Wereldkoor, dat onder leiding van Annemarie van Bragt wereldmuziek zingt uit veel landen en culturen. In februari had het koor een eerste optreden voor familie en bekenden; een spannende gebeurtenis. Momenteel werkt het hard aan de voorbereidingen voor het optreden dat gepland staat tijdens het Verbeeldingsweekend in september.

Net zoals veel andere koren heeft ook het Wereldkoor wel een gebrek aan mannenstemmen. Het zou mooi zijn als er nog een paar tenoren en bassen mee zouden willen doen. Ook nu is het mogelijk om gewoon eens mee te komen zingen en de sfeer te proeven. Het koor repeteert altijd overdag op de vrijdagochtend in CulturA & Zo in Nootdorp.

Wie interesse heeft of eerst nog meer wil weten kan zich aanmelden via het mailadres wineke@he3.nl.