Grof Geschud in ’t Web

Lander Severins, een romantische Belg en Myrthe van Velden, de Hollandse nuchterheid zelve, vormen samen het Vlaams-Nederlands cabaretduo Grof Geschud. Ze spelen op zaterdag 9 maart in Theater ’t Web in Bleiswijk hun voorstelling Kroost, omschreven als ‘poëtisch cabaret vol humor, muziek en ontroering’.

Grof Geschud werd als jongste ooit genomineerd voor de Neerlands Hoop met hun debuut ‘Lijmen’. Toen waren ze nog een koppel. Vervolgens gingen ze uit elkaar en maakten daar de voorstelling ‘Broeden’ over, die uitstekende kritieken kreeg. Nu dus Kroost, een voorstelling waarin opnieuw hun verbroken relatie een belangrijke rol speelt.

Het begint om 20 uur. Kaarten kosten € 20.

Cesar Zuiderwijk met nieuwe band in Delft

Voor altijd zal de naam Cesar Zuiderwijk verbonden blijven aan de Golden Earring. Nu trekt hij met zijn nieuwe band Sloper langs de theaters. Vrijdag 8 maart is hij in Theater de Veste in Delft voor zijn voorstelling ‘De naakte waarheid’.

Natuurlijk kruipt Zuiderwijk achter zijn drumstel, maar hij vertelt ook verhalen en neemt het publiek mee in de voorstelling. Dat laatste blijkt in elk geval uit de oproep ‘Vergeet vooral je stokken niet, want je weet noot wat er gaat gebeuren.’

Het begint om 20.15 uur. Kaarten kosten € 23,50.