Zin om op te treden in CulturA & Zo?

Maarten Bakker tijdens zijn optreden in een voorprogramma in CulturA & Zo.

Al vanaf de opening van het Nootdorpse theater CulturA & Zo kregen inwoners met muzikaal talent de gelegenheid om ervaring op te doen op het podium, in het voorprogramma van een van de voorstellingen. Die mogelijkheid is er nog steeds. Als je een instrument bespeelt of mooi kan zingen of dansen en je wilt dat best eens voor publiek doen, dan kun je je daarvoor aanmelden.

De programmeurs van het theater zijn op zoek naar mensen die in zo’n voorprogramma willen staan. Niet alleen wordt lokaal talent zo de kans geboden om zich te presenteren; ook is het een mooie manier om de bezoekers van de voorstellingen met andere vormen van theater kennis te laten maken. Daarbij wordt ook steeds gekeken naar een leuke combinatie, bijvoorbeeld een voorprogramma met klassieke muziek voorafgaand aan een cabaretvoorstelling.

Nanice Michiels

Vorig jaar trad de jonge zangeres Nanice Michiels op in zo’n voorprogramma. Nanice deed eerder al mee aan het Junor Songfestival en ze trad ook op in The Voice Kids, maar helaas is dat nooit op tv te zien geweest omdat het programma vanwege de perikelen bij The Voice voortijdig van de buis werd gehaald.

Een ander lokaal talent was de jonge pianist Maarten Bakker. Hij komt binnenkort terug: op 6 juni verzorgt hij live de muziek rond de filmvoorstelling The Rocketman.

Wil je ook eens in zo’n voorprogramma schitteren? Neem dan contact op met Jacqueline van Veen via dit mailadres.