CulturA & Zo presenteert mooi theaterseizoen

Onze eigen Nootdorpse diva Francis van Broekhuizen is een van de artiesten die in het nieuwe theaterseizoen komen optreden in Theater CulturA & Zo.

Het theaterprogramma van het seizoen 2023/2024 van CulturA & Zo is de moeite waard. Evi Hanssen, Karin Bloemen, Javier Guzman, Guido Weijers, Francis van Broekhuizen, Sjaak Bral: het zijn maar enkele van de mooie namen in het programmaboekje. Ook voor kinderen is er in het nieuwe seizoen van alles te doen; er zijn verschillende leuke kindervoorstellingen geprogrammeerd.

Het programmaboekje wordt woensdag 31 mei gelanceerd. Wethouder Hanneke van de Gevel (Cultuur) neemt het eerste exemplaar ’s morgens in ontvangst uit handen van Petra Togni, directeur van het theater.

Bezoekers van de braderie die woensdag wordt gehouden in de Dorpsstraat in Nootdorp kunnen het programmaboekje meteen meenemen. CulturA & Zo richt voor de deur een kraam in waarin het boekje wordt uitgedeeld. Het wordt ook huis aan huis bezorgd in Pijnacker-Nootdorp. Verder is het af te halen bij het theater, in de vestigingen van de bibliotheek en bij het gemeentehuis.

De kaartverkoop gaat donderdag 1 juni om 12 uur van start. Reserveren van kaarten kan op de website kan het theater. Ze kunnen ook worden gekocht via de ticketzuil die in CulturA & Zo staat opgesteld.