Goed advies voor leuke zomerboeken

Advies op de website voor mooie zomerboeken. Dit zijn er maar een paar, er zijn er natuurlijk nog veel meer.

De zomer is een mooie periode om leuke boeken te lezen. De medewerkers van Bibliotheek Oostland hebben zich er goed op voorbereid en delen in de verschillende vestigingen aan de bezoekers hun allerleukste zomertips uit. Ook is op de website een pagina ingericht met een overzicht van uiteenlopende boeken die leuk zijn om op het terras of aan het strand te lezen.

Heb je belangstelling voor een of meer van de zomerboeken, dan kun je op de website gemakkelijk zien of er in een van de vestigingen nog exemplaren beschikbaar zijn of dat ze zijn uitgeleend.

Wie nog geen lid is van de bibliotheek kan dat natuurlijk meteen worden. Bij de bibliotheek leen je niet alleen boeken, e-books en tijdschriften voor kinderen en volwassenen, maar kun je ook activiteiten bijwonen. Iedereen kan gebruikmaken van de collectie en van activiteiten in de bibliotheek. Alleen voor het lenen van boeken en andere materialen is een lidmaatschap nodig.

Voor kinderen tot 18 jaar is het lidmaatschap gratis. Voor volwassenen zijn er verschillende tarieven. Het standaard abonnement kost € 51,50 per maand. Er is ook een Plus-abonnement voor € 73,50, waarvoor je 24 boeken of andere materialen tegelijk mee mag nemen. Alle tarieven zijn hier te vinden.