Expositie: Ilonka Bijl

Professionele beeldend kunstenaars en gevorderde liefhebbers uit Pijnacker-Nootdorp en omgeving krijgen op deze plek telkens twee weken lang de gelegenheid om een selectie van hun werk te exposeren. 
Op deze pagina: Ilonka Bijl

Wat begonnen is als hobby begint steeds meer professionele vormen aan te nemen. Steeds meer uren is Ilonka Bijl in haar atelier in Pijnacker te vinden, waar ze de mooiste creaties maakt door haar eigen gevoel over te brengen in een schilderij. Vaak abstract, met grote lijnen en vooral veel contrast.

Ze exposeert regelmatig en steeds meer liefhebbers vinden hun weg naar haar atelier en website.

Klik op de foto’s om een grotere afbeelding te zien.

Flowergirl, acryl op 3-D doek, 2023
Sensation, acryl op papier

Heeft Ilonka een bepaalde stijl? Nee, ze schildert wat haar op dat moment inspireert én raakt. Dat kan een mooi muziekstuk zijn maar ook een mooi veld bloemen of een foto. Dat maakt haar werk veelzijdig, maar altijd wel duidelijk te herkennen als een echte ILO; kleurrijk en uitbundig, zoals Ilonka zelf ook is. 

Looking at Sensation, acryl op doel
ILO’S Flowerbed, acryl op papier
ILO’S Flowerbed, acryl op papier
Flowergirl, acryl op 3-D doek
ILO’S Flowerbed, acryl op 3-D doek
SHIVA. Mixed media op canvasboard

Voor Ilonka is een schilderij pas klaar als het blijft boeien. Een vrolijke noot aan de muur waarin je elke keer weer iets nieuws ontdekt. Dat je laat glimlachen en waar je blij van wordt. Happy art!  

ILO’S Flowerbed op 3-D doek
ILO’S Flowerbed, acryl op 3-D doek

Het werk van Ilonka Bijl is te vinden onder de namen ILO’S paintings en ILO’S flowerbeds.
Alle schilderijen zijn te bekijken op haar website.

Eerdere expositiepagina’s: Kiek HaketRoos van der MeijdenBas KalleCobi de JongMargot Labordus – KerklaanJacqueline van Lint van DijkErika ZöllnerTheo van den BulkTilleke Schwartz – Jacqueline van Kester – Jan van der SmanVictor van LeeuwenAnneke Strengholt Minako Ruigrok-Nakamura en Annemieke Wijsman